Doğalgaz sensörü fiyatları
Doğalgaz sensörü fiyatları Doğalgaz sensörü fiyatları, Doğalgaz dedektörü kaç para?, Doğalgaz sensörü nereye takılır?, Doğalgaz sensörü ne işe yarar?, Doğalgaz gaz dedektörü gazı kesti ne yapmalıyım?, Doğalgaz dedektörü ömrü ne kadardır?
Doğalgaz dedektörü kaç para?
Doğalgaz dedektörü kaç para?,
Gaz Alarm Cihazı Sıkça Sorulan Sorular
%4 indirimle Sekma S092 Gaz Alarm Cihazı 493 TL'ye, %7 indirimle İTEK Gaz Alarm Cihazı (doğalgaz) 323 TL'ye, %6 indirimle İtek Nys Doğal Gaz Alarm Cihazı - Doğalgaz Dedektörü 408 TL'ye, %6 indirimle Fonri WIFI-708 Akıllı Gaz Dedektörü 1.467 TL'ye sahip olabilirsiniz. Doğalgaz sensörü nereye takılır?
Doğalgaz sensörü nereye takılır?,
Doğalgaz alarm cihazları, gazın en yoğun olduğu ve sızıntının en muhtemel olduğu yerlere yerleştirilmelidir. Cihazın tavana yakın, ancak doğrudan doğalgaz kaynağının üzerine değil, biraz uzağına monte edilmesi önerilir. Mutfak, kazan dairesi ve doğalgaz kullanılan diğer alanlar en uygun yerlerdir. Doğalgaz sensörü ne işe yarar?
Doğalgaz sensörü ne işe yarar?,
Gaz dedektörleri hassas duyarlılık özellikleri ile gaz kaçağını hızlı bir şekilde algılar. Taşınabilir olduğu için de dilediğiniz her yerde, her odada bu dedektörleri kullanabilirsiniz. Yalnızca mutfak ya da banyo değil evin tüm odalarında kullanım için uygundur. Doğalgaz gaz dedektörü gazı kesti ne yapmalıyım?
Doğalgaz gaz dedektörü gazı kesti ne yapmalıyım?,
Gaz alarmı öttüğünde ilk olarak dairenin doğal gazının kesilmesi gerekmektedir. Sonrasında ise ortamın havalandırılması önceliklidir. Bir sonraki aşamada gaz kaçağına neden olabilecek ocak ya da fırın gibi aletlerin kontrol edilmesi gerekir. Doğalgaz dedektörü ömrü ne kadardır?
Doğalgaz dedektörü ömrü ne kadardır?,
· Sensör Ömrü Ortalama Kullanım Alanına Göre 2 Yıldır. · Cihaz Ömrü İse Ortalama Kullanım Alanına Göre 7 Yıldır. · Ürün Kutusu İçerisinde Kurulumu Kullanım Bilgilerinin Yer Aldığı Ayrıntılı Kullanım Klavuzu Bulunmaktadır. · Selenoid Vana Kapatma Özelliği Bulunmaktadır. Evde gaz kokusu varsa ne yapılmalı?
Evde gaz kokusu varsa ne yapılmalı?,
Kombinin ve dairenin gaz vanaları kapatılmalı. Gaz vanası kapatıldıktan sonra kontrol panelinden kombi kapatılmalı. Doğal gaz kokusu bodrum kattan geliyorsa bodruma girilmemeli. Telefon görüşmeleri kokunun olmadığı bir bölümden yapılmalı. Doğalgaz dedektörü nasıl öter?
Doğalgaz dedektörü nasıl öter?,
Gaz dedektörlerinin çalışma sistemi tamamen gazın algılanmasına bağlı olmaktadır. Gaz kaçağı alarm devresi bu durumda yani gazın duyulması ile hemen devreye girmektedir. En iyi gaz dedektörü belirlenen normal seviye üzerinde gaz varlığını algıladığı takdirde otomatik olarak sinyal aktarmaktadır. Doğalgaz alarmı sürekli ötüyor ne yapmalıyım?
Doğalgaz alarmı sürekli ötüyor ne yapmalıyım?,
Bu durumda cihazınızın bulunduğu odayı havalandırarak cihazın alarm vermesini durdurabilirsiniz. Gaz alarm cihazının içindeki sensörlerin yanıcı gazlara duyarlı olduğunu söylemiştik. Bu sensörlerin kullanım ömrü yaklaşık 3-4 yıl olup bu süre dolduğunda gaz alarm cihazınızın değişmesi gerekmektedir. Gaz dedektörü yerleşimi nasıl yapılır?
Gaz dedektörü yerleşimi nasıl yapılır?,
Algılayıcıların yerleri belirlenirken sızan gazın en fazla ve en önce birikeceği yerlere öncelik verilmelidir. Algılayıcıların önüne bölme, dolap, perde v.b. engeller konmamalıdır. Algılayıcılar belirli periyotlarda (en az ayda bir kez) üzerlerindeki test düğmelerine basılarak test edilmelidirler. Evimizde gaz kaçağı olursa güvende olmak için neler yapmalıyız?
Evimizde gaz kaçağı olursa güvende olmak için neler yapmalıyız?,
Evinizdeki telefonu kullanmayın, komşunuzdan veya en yakın bir yerden doğalgaz acil hattını(187) arayınız. 187'ye ulaşamama durumunda itfaiyeyi (110) arayınız. Kapı zilini kullanmayınız ve kullandırmayınız. Kıvılcım çıkabileceği için telefonunuzu kullanmayınız.